Maaninen Travel Buddy

Heti ekana iltana kävelin suoraan vahingossa sille ainoalle alueelle, jossa narkkarit lojuvat sillan kupeessa. Joten päätin tänään ottaa seurakseni paikallisen oppaan.

Alku sujui hyvin. Siinä me valokuvailtiin selfieitä hienojen purjeveneiden edessä. Travel Buddy ehdotti, että suunnattaisiin kohti Stanley Parkia ja biitsejä.

IMG_0358IMG_0357

Stanley Park on ihan Vanvouverin keskustassa, asuinalueiden keskellä. Se on niemen kärki (vrt. Kaivopuisto Helsingissä), jossa on vanhaa metsää ja paljon villieläimiä – kuten haikaroita, kurkia, kojootteja ja haisunäätiä.

IMG_0359IMG_0356

Mutta sielläpä Travel Buddyni oikea persoona alkoi paljastua. Sehän oli kiinnostunut vain puista. Siis jostain männyistä. Miten tylsiä ne on! Kuka jaksaa tuijottaa, kun siinä ne vain on ja lahoaa. Olin että ok – otetaan sitten pari #forestieta.

IMG_0307IMG_0333

Tilanne paheni. Travel Buddy meni aivan sekaisin. Se vaati lisää puukuvia itsestään (#treehuggie) yhä isompien puiden kanssa. ”Cathedral man!” se huusi.

IMG_0354IMG_0355

Yritin herättää suuruuden hullua, että mites kaikki nuo pienet puut. Sitten keksin, että jos yrittäisin itsekin näyttää kiinnostuneelta, niin Travel Buddyni voisi rauhoittua, ja pääsisimme takaisin pilvenpiirtäjien sykkeeseen. Ovat kyllä liian isoiksi antaneet näiden kasvaa – puolikuolleita lahoja. 😉 😉 Mitä jos ne kaatuvat ihmisten niskaan??

IMG_0328IMG_0314

Se auttoi hieman. Kuuden tunnin metsä- ja rannikkokruisailun jälkeen päästiin takaisin kuumaan cityyn.

IMG_0342IMG_0352

Savolaiselle mummolle ja Pelkosenniemelle terveisiä, että täällä sitä vain lappilanen herkuttelee kuulkaa palkitussa malesilaisessa ravintolassa! Lettu on salaatinlehti, johon kääritään itu-tofu-herkkua ja vihreää papaijaraastesalaattia. Awesome!

IMG_0344IMG_0347

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s