Harvojen kokema: Mielenosoituksen fiilis

Ymmärrän, että kynnys on iso. Jos ei ole koskaan osallistunut miekkariin, se on varmasti ajatuksena täysin epämukavuusosastoa.

Niin ajattelin itsekin vielä kymmenen vuotta sitten. Siellä jotkut teinit hippi-hevarit huutaa huvikseen. Että keksikää jotain positiivisempaa, please!

Mutta jostain kipinästä osallistuin silti taannoin ilmaisemaan mielipiteeni, että saimaannorpat on pelastettava. Onhan ne! Ja sitten, että sikatehtaat eivät tosiaankaan ole ok. Tai homofobia. Että on ilmastolain aika. Yhtäkkiä Rakel Liekin ”käyn useammin mielenosoituksissa kuin vaatekaupoissa” lauseesta oli tullut lempiquoteni.

Tänään 18.6 on aurinkoinen mielenosoitus Helsingissä. Ihan kohta, klo 11.30-13 kuljemme Senaatintorilta Espaa ja Manskua pitkin Eduskuntatalolle. Eduskunnassa nimittäin äänestetään huomenna, loppuuko Suomessa turkistarhaus siirtymäajalla.

Uskaltaisitko tulla mukaan?

🙂 …You feel like why?

No ensinnäkin, siellä huomaa, että samoin ajattelevia ihmisiä on paljon. Voi vihdoin ilmaista patoutuneen tunteen, että onhan tämä epäkohta korjattava. Vain kävelemällä joukon mukana, vaikka jäätelö kädessä.

Toiseksi, miekkarissa tapaa hirveen hassuja ja mielenkiintoisia erilaisia ihmisiä laidasta laitaan. Always good… 😉

Kolmanneksi, on mahtava etuoikeus elää maassa, jossa mielipiteensä saa ilmaista. Käytetään sitä oikeutta. Vai eteneekö hyvä tarpeeksi vain äänestämällä kerran kuudessa vuodessa? 

Sää näyttää hyvältä. Toivottavasti miekkarikin!

Ps. Tältä se sitten näytti. Satoja ihmisiä. Svengasi!

kulkueportailla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s