Kesäinen villiyrtti-avokadopasta

Nyt ovat villiyrtit parhaimmillaan! Villiksi tuunattu avokadopasta syntyy esimerkiksi näin:

  • cashewpähkinöitä (liotettu vedessä pari tuntia)
  • avokado
  • nokkosia
  • vuohenputkea
  • voikukan lehtiä
  • basilikaa
  • valkosipulin kynsi
  • pieni chili
  • limen mehu
  • vuorisuolaa
  • ripaus sokeria
  • oliiviöljyä

Huuhtele villiyrtit kylmällä vedellä. Sitten ainekset soseeksi ja pastan päälle, kera timjamin ja tomaatin. Voilá – taivaallisen hyvää!

ainekset pastaan  villipasta

Villiyrttien käytössä on sekin loistojuttu, että ruoka ei maksa paljoa. Tämä annos lienee 2 – 3  euroa. Pastat olivat tosin tällä kertaa käsintehtyjä italialaisia, koska sain ne ystävältäni. Hänellä on Italia-cafe ”Signora Delizia” Katajanokalla Helsingissä, suosittelen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s